Maailmalla hääsuunnittelija on yhtä tärkeä osa häitä kuin täydellisesti istuva hääpuku.

Lily Dream Wedding huolehtii siitä, että häiden suunnittelu sujuu suunnitellusti ja voitte nauttia hääpäivästänne ilman stressiä. Hääsuunnitelijan avulla häistänne saadaan persoonalliset ja toiveidenne mukaiset unelmien häät.

Toiveenne antavat meille inspiraatiota häihin, jotka kuvastavat juuri teidän keskinäistä rakkautta ja siksi meille onkin tärkeää tutustua kihlapariin ja työskennellä heidän kanssaan tiiviisti. Tavoitteenamme on rentouttava ja hauska suunnitteluaika.

Toiveistanne kootaan unelmienne hääpäivä kokemuksemme avulla. Ehkä kaipaatte tuoreita ideoita tai haluatte käyttää vain hääsuunnittelijan kautta saatavia tarjouksia? Yhdessä alan luotettavimpien palveluntuottajien kanssa hääpäivästänne tulee totta.

Tarjoamme useita palveluita sekä upeita hääpaketteja, joista voitte valita itsellenne sopivan – olipa budjetti millainen hyvänsä. Hääsuunnittelupalvelut ovat myös loistava lahjaidea kihlaparille. Ota yhteyttä ja kysy, miten voit ilahduttaa tuoretta kihlaparia ja auttaa heitä häiden järjestämisessä.

Useat ovat sanoneet, että parhaat häät. Ja sitä ne olikin, ainakin meille. Tällaiseen kympin suoritukseen emme olisi pystyneet ilman Anua.

M

En voi suositella Lily Dream Weddingiä tarpeeksi. Anu on ollut korvaamaton ja ystävällinen ja tiedän, että voin luottaa häneen.

R

Anu ´s attention to detail, hard work and and going beyond the call of duty to make us and our guests feel welcome and taken care of was noticed by everyone.

A & M
%d bloggaajaa tykkää tästä: